Citycenter flat in Reus - 200.000 €

 

Description

Just per a tu... !

 Habitatge en molt bon estat de conservació, reformat, ideal per a parelles amb fills o amb necessitat d'espai.
 Es situa al centre de Reus, una zona de comerços, supermercats, restaurants, a 5 minuts caminant de la plaça de l'Ajuntament,15 minuts del centre comercial Fira de Reus i de l'estació de tren.


Aquest ampli i còmode habitatge, disposa d'un total de 149m2. El distribueix un llarg passadís amb espai per emmagatzematge on arribant a la zona principal consta de 3 habitacions dobles,  2 habitacions individuals i 2 banys amb plat de dutxa, cuina i saló- menjador. Es pot gaudir d'un pati de 30 m2 un espai ideal per a zona de descans, per als més petits o per tenir animals de companyia.

La casa té calefacció i aire condicionat en una de les habitacions, doncs per la orientació del pis la temperatura sempre es adient tant a l'hivern com a l'estiu. 

Gràcies a la distribució de la casa i a les finestres de doble vidre, els sorolls de qualsevol tipus queden aïllats i per tant pots gaudir de la tranquilitat al mig de la ciutat.

A l'entrar al portal s'aprecia que la finca es senyorial, conserge amb servei de brossa i video-vigilància, disposa també de varis ascensors. 

Plaça de pàrquing opcional.


 Ara és un habitatge, amb vosaltres serà una llar :)


General features

Parking
 
Elevator
 
Furnitures
 
Heating
 
Terrace
 
Pool
 
Storage Room
 
A/A
 
Gallery
 
Exterior
 
Rooms
5
 
Bathrooms
2
 
Sinks
 
 

Energy rating

In process

In process
 

This website uses cookies For
Improve your navigation experience

CONTINUE